27.3.2012

Kevättä (vai perseilyä) rinnassa

Perjantaina 23.3 käytiin Hukka-Hallilla treenaamassa Valdon kanssa. Mukana oli Sirppi-husky, Delia-lappari, Tilla-seropi ja Koda-walesi. Eli hyvin sekalainen seurakunta.
Valdon treenien pääpointti oli ihan että pystytään keskittymään minuunkin hälinässä, ja eipä sillä ollut siinä kummemmin ongelmiakaan. Tästä syystä sitten käytiin ihan kentälläkin vähän putkea kokeilemassa ja pientä seuruuta ottamassa, häiriössä (Sirpin ollessa kentällä) ja ilman.
Putkea lähdettiin ihan ensin niin että siihen tutustuttiin, katseltiin, heittelin putkeen nameja ja Valdo kävi ne ottamassa.
Hyvään putkeen (XD sanaleikkiä!) päästiin sitten lopulta niin että laitoin toiseen päähän nameja ja lähetin Valdon toisesta päästä sisään samalla sanoen "putkeen" ja Valdohan rymisteli kunnolla läpi. Lopulta päästiin jopa ilman nameja toisella puolella valmiina odottamassa, multa tuli tietenkin heti palkka.
Seuruu on kanssa hyvä, hieman meinaa edistää jo, mutta kontakti on ja pysyy. Ihan ihmeellinen pieni poika.

Mindi on taas..noh, hyvin Mindimäinen. Sillä on selkeästi joku huurupää-vaihe, ihan älytöntä meininkiä. Vinkuu joka toisesta asiasta ja on kuin ei ikinä saisi ruokaa eikä mitään huomiota. Vaikka ollaan yksinäänkin käyty lenkkejä/leikittämässä ilman Valdoa!
Tänään käytiin puistossa Rambo ja Rocky seropien kanssa, Valdo mukana myös Mindin kanssa, niin Mindihän pääsi hetken päästä hihnaan kun katteli Rockya sillä silmällä että ois kiva kiusata. Sitten heiteltiin lapiolla lunta.
Lähdettäessä pois puistosta, kaveri käveli ärrien kanssa edellä, ja Mindi kiljui..siis kiljui ja huusi ja ulvoi mitä ääniä nyt koirasta lähtee turpa aukinaisena.
Eipä siinä muuta, pysähdyttiin kun kiljui ja jatkettiin matkaa kun lopetti. Ei oo ikinä ennen noiden perään noin huutanut, ja oltiin kaverin kanssa ihan äimänä että mitähän tuon päässä oikein liikkuu. Valdo taas ei ollut moksiskaan, taisi natustella keppiä lumihangessa..

Niin odotan sitä että vien tuon nartun veitsen alle ja lähtee hormoonit pois, jos se vähän siitä tasottuisi.

Meillä on sitten muutto tuossa to-pe akselilla, joten Valdokin pääsee tämän ihanuuden kokemaan. Mindi oli viimeksi ihan hyvin, ei sen suuremmin reagoinut, tutut tavarat oli kuitenkin mukana. Niinhän siinä on nytkin, tosin lisänä miehekkeen tavarat (tosin nekin on ihan tuttuja).
Isompaan kerrostaloon on muutto, naapureita moninkertainen määrä, tosin ollaan ekassa kerroksessa niin päästään heti ulko-ovelle juoksemaan. Piha-alueelta on pidempi matka pissipaikoille, että pitää yrittää Valdon kanssa juosta aina, mutta pitää toivoa että naapurit ymmärtää vielä pennun rakon toiminnan :D

1 kommentti:

  1. Ohoho, jollakin muullakin menee siis hermo narttujen perseilyyn! Nadiran juoksuja vasta odotellaan ja aina välillä on sellainen olo, että voisi heivata koko piskin pihalle ja hakata sen jälkeen päätä seinään vartin verran ennen kuin ottaa sen takaisin sisälle. Tuo kiljuminen on tuttua meilläkin, vaikka ennen ei ole ollut mitään ongelmaa, kauhea teiniperseily päällä vähän väliä, Karemia on pakko astua ja kiusata ja sitten kun omistajalla menee hermo ja neidin käskee paikalleen, katselee se sieltä huokaillen "mulla on vitun paska ja tylsä elämä"-mentaliteetilla.

    Dear god...

    VastaaPoista