20.6.2014

Kissa ja Koira, uudet nimet

Mindistä on tullut Koira ja Rontista Kissa. M tosin alkaa tunnistaa jo kun puhutaan Kissasta, nimen, joten pitää alkaa keksiä vaihtoehtoisia kuten "Katten".

Kissa ja koira alkaa hyvin tutustua toisiinsa. En koskaan saa kuvaa (varsinkaan hyvää...) kun ne haistelisi toisiaan nätisti portin läpi. Yritäppä siinä 10s aikana ottaa edes kännykästä kamera esiin ja tarkentaa, saati sitten järkkäri ja säädellä asetukset kuntoon (musta kissa, hämärä asunto, musta verho taustalla..).

Kissa on pääosin alkanut rohkaistua eikä enää peräänny kummemmin kun M tulee portin toiselle puolelle kitisemään ihmetystään. Jos M yrittää olla liian tuttavallinen ja vähän maistella tassua, Rontti aika nopeasti tökkii koiran pois. Mikä ihaninta, ilman kynsiä, tassulla vain nenälle hieman tönäisyä ja M kyllä perääntyy aina yhtä ihmeissään miksei Kissa pidä yliuteliaasta 5x isommasta olennosta naaman edessä koko aikaa.

Vielä ei samassa huoneessa oleskelua ole tullut esiin, mutta kumpikin tuntuu älyävän että mitä rauhallisemmin on toisen kanssa, sitä rauhallisemmin saa itsekin olla. Kissalla oli tasapainoilua portin päällä, niin tehtiin sille kulmahyllystä sen puolelle porttia pieni koroke jolle laitettiin sen oma peti. Siitä Kissa saa sitten katsella ympäri kämppää hyvin ja M pääsee lähelle (muttei liian) haistelemaan ja tutustumaan.

Oon ylipäätään oppinut tykkäämään Kissasta hurjasti. Sillä on tosi monia ihania persoonapiirteitä mitkä tulee selvästi esiin. Se on ahne ja oon miettiny saisinkohan sille naksuttelemaan alkaa. Epäilen ettei miehellä ole siihen mitään ongelmaa, kivahan se vain olisi. Sitäpaitsi Kissa on ehkä tykästynyt muhunkin, kestää hurrpurr:ittelua ja pusurutistuksia ja leikkii aamuisi kädellä jotta heräisin ruokkimaan.

Kissasta ei sitten hetkeen tule muita kuvia kuin paikallaan istumista ja makaamista. Suurelti syyn takia koska kuvat kissasta on luokkaa:
Mindistä tulee kuvia kun joskus taas on hyvä keli ja uskaltaa ottaa kameran pihalle. Nyt me käydään n. 4km pyörälenkeillä jolla saisi nostettua peruskuntoa ja sitten hihnahaistatteluissa naapuruston rakeille. Siinä nyt kuitenkin yksi hakatulta koiralta näyttävä kuva. Koska onhan hän leidi.

1 kommentti:

  1. Jos käyt Petsiessä, niin tänne http://www.petsie.fi/forums/6680-sisaruksia-pentuja-koiria-etsitaan/page/17 terveisiä: Mindy etsii edelleenkin sisaruksiaan, eli mindyn sisarusten omistajat sekä Donnan sisarusten omistajat ottakaa yhteyttä: sanna-lopakka2016@luukku.com

    Ps: en seuraa tätä blogia, joten ei tarvitse tänne vastata

    !HUOM! Vain Mindyn ja Donnan sisarusten omistajat saavat ottaa minuun meilitse yhteyttä!

    VastaaPoista